• home
 • video
 • pas verschenen

  "White Star moet jeugdspelers optrommelen om een beetje volk te hebben"

  Marc Degryse en Franky Van der Elst.

  De analisten van Extra Time zijn niet onverdeeld gelukkig met de titel voor White Star Brussel in tweede klasse. "Hun dossier rammelt langs alle kanten", klinkt het bij Franky Van der Elst, die ook trainer is van Roeselare en als nummer 9 uit de buit gevallen is voor 1B.

  "Slecht begonnen, maar wel goeie ploeg"

  Het dossier van WS Brussel blijft de gemoederen verhitten. "De titel van White Star is mijn Moment van de Week", zegt Franky Van der Elst. "Je moet weten dat White Star met 0 op 6 en 10 op 24 aan de competitie begonnen is. Na Nieuwjaar dan ook nog eens 1 op 6, met een 0-4 tegen Antwerp erbij. Toen dacht niemand dat Brussel kampioen zou worden, zeker niet met die voorsprong die Antwerp toen had."

  "Toen wij daar met Roeselare speelden, zat er 200 man in de tribune. Dan moeten er verplicht jeugdploegen komen kijken om toch een beetje volk in het stadion te hebben. Maar op zich heeft White Star wel een goeie ploeg, met de ideale kwaliteiten voor tweede klasse: een beetje techniek, snelheid, duelkracht…"

  Video player inladen ...

  Van der Elst: "Dossier van White Star rammelt langs alle kanten"

  Video player inladen ...

  Mulder: "Een heel ongezonde situatie"

  Video player inladen ...

  "Beerschot had in tweede klasse moeten spelen"

  Benito Raman stond zondag mee te vieren op het titelfeest van Beerschot, dat kampioen geworden is in 3B. Marc Degryse: "Beerschot en Antwerp horen thuis in eerste klasse." Antwerp speelt volgend seizoen opnieuw in tweede klasse, Beerschot in de hoogste amateurliga. Filip Joos: "Dat is eigenlijk een schande, want als je kampioen wordt, moet je kunnen promoveren. Dit klopt niet. Beerschot had volgend seizoen in tweede klasse moeten spelen."

  Video player inladen ...

  Tweet van Raman:

  Degryse: "Ik heb nog een vraagje over 1B"

  Video player inladen ...