• home
 • video
 • pas verschenen

  Genk-huurling Malinovski is maanden out met knieblessure

  Malinovski liep de blessure op tegen Club Brugge.

  Racing Genk-middenvelder Roeslan Malinovski (22) heeft gisteren tegen Club Brugge de voorste kruisband van zijn linkerknie gescheurd. Malinovski, die gehuurd wordt van Sjachtjor Donjetsk, zal maanden buiten strijd zijn.

  Roeslan Malinovski (22) verdraaide gisteren tegen Club Brugge op het uur zijn knie. De Oekraïense international moest in tranen van het veld gedragen worden en kreeg vandaag slecht nieuws.

  Malinovski heeft de voorste kruisband van zijn linkerknie afgescheurd en moet onder het mes. "In overleg met moederclub Sjachtjor Donjetsk zal beslist worden waar en wanneer de speler geopereerd wordt", laat Racing Genk over zijn huurling weten.

  "Het nieuws kwam vandaag hard aan bij Roeslan, voor wie er een lange revalidatie wacht. Racing Genk wenst hem veel sterkte en een spoedig herstel", reageert Genk, dat in januari een huurcontract met Sjachtjor afsloot.