Ga naar de inhoud

meest recent

Coach Castellani blijft twee jaar langer bij Maaseik

 ma 2 mei 2016 14:24
Castellani is in volle titelstrijd met Maaseik.
Volleybalclub Maaseik heeft het contract van zijn coach Daniel Castellani met twee jaar verlengd. De Argentijnse coach is er sinds eind vorig jaar aan de slag.

Daniel Castellani (55) moest eind vorig jaar Maaseik uit de put halen. De Argentijnse topcoach was de opvolger van Giovanni Torchio en tekende een contract tot het einde van het seizoen.

Castellani loodste Maaseik naar de finale van de play-offs, waarin de Limburgers wel 2-0 in het krijt staan tegen Roeselare.

Maar Maaseik en Castellani zijn tevreden over hun samenwerking: de Argentijn heeft er zijn contract met twee seizoenen verlengd, ondanks stevige interesse uit onder meer Italië en Polen.

"Maaseik rekent op hem om het team in de komende twee jaar opnieuw duidelijk op de sporen te zetten. Het Maaslandse kritische kennerspubliek heeft immers – terecht – honger naar de hoogdagen van weleer", laat Maaseik weten.

Maaseik maakte het nieuws op Twitter bekend

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Castellani maakt zich flink boos

Gisteren zorgde Castellani voor animo in de tweede titelmatch tegen Roeselare. Na een rode kaart voor Maaseik kreeg Castellani het aan de stok met Roeselare-libero Dejonckheere.