• home
 • video
 • pas verschenen

  Coach Castellani blijft twee jaar langer bij Maaseik

  Castellani is in volle titelstrijd met Maaseik.

  Video player inladen ...
  0 / 0
  Volleybalclub Maaseik heeft het contract van zijn coach Daniel Castellani met twee jaar verlengd. De Argentijnse coach is er sinds eind vorig jaar aan de slag.

  Daniel Castellani (55) moest eind vorig jaar Maaseik uit de put halen. De Argentijnse topcoach was de opvolger van Giovanni Torchio en tekende een contract tot het einde van het seizoen.

  Castellani loodste Maaseik naar de finale van de play-offs, waarin de Limburgers wel 2-0 in het krijt staan tegen Roeselare.

  Maar Maaseik en Castellani zijn tevreden over hun samenwerking: de Argentijn heeft er zijn contract met twee seizoenen verlengd, ondanks stevige interesse uit onder meer Italië en Polen.

  "Maaseik rekent op hem om het team in de komende twee jaar opnieuw duidelijk op de sporen te zetten. Het Maaslandse kritische kennerspubliek heeft immers – terecht – honger naar de hoogdagen van weleer", laat Maaseik weten.

  Maaseik maakte het nieuws op Twitter bekend

  Castellani maakt zich flink boos

  Gisteren zorgde Castellani voor animo in de tweede titelmatch tegen Roeselare. Na een rode kaart voor Maaseik kreeg Castellani het aan de stok met Roeselare-libero Dejonckheere.

   

  Video player inladen ...