• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Scorende Hazard: "Het was een tijdje geleden, dus ik ben gelukkig"

  Eden Hazard was twee keer trefzeker tegen Bournemouth.

  Eden Hazard blikt op de clubsite van Chelsea terug op zijn twee goals tegen Bournemouth. "Ik heb de voorbije maand hard gewerkt om fit te raken. Ik ben blij om opnieuw op het veld te staan." De Rode Duivel sprak zich ook uit over de Engelse titelstrijd: "Ik hoop dat Leicester kampioen wordt."

  Na een maand afwezigheid met een heupblessure maakte Eden Hazard gisteren een meer dan geslaagde comeback. Tegen Bournemouth mocht de Rode Duivel zijn eerste twee competitietreffers van het seizoen vieren.

  "Het was een tijdje geleden dat ik nog kon scoren, dus ik ben gelukkig. Ik heb de voorbije maand hard gewerkt om fit te raken. Ik ben blij om opnieuw op het veld en op het scoreblad te staan", vertelt Hazard.

  De Rode Duivel sprak zich ook nog uit over de titelstrijd in de Premier League. "We willen niet dat Tottenham de titel wint. Zowel de fans, de club als de spelers willen dat niet."

  "In het voetbal weet je nooit, maar we hopen dat Leicester kampioen wordt. Zij verdienen het. Volgende week hebben we een belangrijke match tegen Tottenham. Als we hen kunnen kloppen, is dat goed.

  Zijn vier collega-Rode Duivels bij Tottenham, Alderweireld, Dembélé, Vertonghen en Chadli, zullen het niet graag horen.

  Bekijk hier nogmaals de goals van Hazard: