• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Pakkend: Club Brugge zingt You'll Never Walk Alone voor overleden fan

  De spelers van Club Brugge rouwen mee.

  Video player inladen ...
  0 / 0
  Na de klinkende zege tegen Zulte Waregem (5-0) werd het stil op Club Brugge. Een supporter had tijdens de wedstrijd het leven gelaten na een hartaanval. Na de match zetten de fans en de spelers samen de voetbalhymne "You'll Never Walk Alone" in.

  Club Brugge beleefde een mooie avond in Play-off I, tot bekend raakte dat een supporter tijdens de wedstrijd overleden was aan de gevolgen van een hartaanval.

  Na de wedstrijd stonden de fans en de spelers van blauw-zwart stil bij de dood van de supporter. Samen pakten ze uit met een indrukwekkende en pakkende versie van "You'll Never Walk Alone".

  Vossen: "Iedereen werd stil"

  "Dit is allemaal veel erger dan een voetbalwedstrijdje winnen of verliezen", reageerde Club Brugge-spits Jelle Vossen. "Het toont nog maar eens aan hoe relatief alles in het leven is."

  "Als spelersgroep willen wij ook ons medeleven betuigen aan de familie en de vrienden van de supporter. Dat zijn vreselijke dingen."

  "Tijdens de wedstrijd hadden we er niets van gehoord. Timmy (Simons, de aanvoerder van Club Brugge, red.) vertelde ons het nieuws na de match."

  "Daar werd iedereen stil van. Zoiets overschaduwt een wedstrijd."