• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Klopp: "Benteke voelt zich goed en wil graag snel meetrainen"

  Krijgt Benteke binnenkort meer speelkansen door de blessure van Origi?

  Door de blessure van Divock Origi kan Liverpool-trainer Jürgen Klopp zijn andere spitsen goed gebruiken. Het nieuws dat Christian Benteke bijna opnieuw fit is, komt dus als geroepen.

  Benteke kwam door knieproblemen niet meer in actie voor Liverpool na 20 maart. Ook de interland tegen Portugal moest Benteke aan zich laten voorbijgaan. Volgens Klopp staat Benteke een maand later dicht bij zijn comeback.

  "Het goede nieuws is dat Christian zich goed voelt. Hij heeft nog niet getraind met de groep, maar wil dat graag. Ik snap dat mensen zeggen dat ik hem moet laten spelen als hij opnieuw fit is, maar zo simpel is het niet."

  "Als het moet, moet het, maar hij heeft meer tijd nodig op training voor hij kan spelen en zeker voor hij kan starten. Na de wedstrijd tegen Newcastle volgen nog zeven matchen. Er is nog tijd genoeg."

  "Het zou fantastisch zijn als hij tegen dan klaar zou raken. Soms gebeurt het dat de ene deur open gaat, wanneer een andere zich heeft gesloten."