• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Hiddink: "Hazard heeft eindelijk weer plezier op het veld"

  "Deze goals zullen Hazard veel deugd doen."

  Chelsea-coach Guus Hiddink was niet alleen blij met de zege van zijn team, maar ook met de goeie prestatie van Eden Hazard. "Dit zal veel betekenen voor hem na die moeilijke periode."

  Eden Hazard is weer klaar voor de strijd en zette dat meteen in de verf met twee doelpunten. Trainer Guus Hiddink is blij voor de Belg. "Hij heeft een lange periode met veel tegenslagen achter de rug. Hij stond klaar om terug te komen en viel dan opnieuw uit. Dat moet heel frustrerend geweest zijn voor hem."

  "Maar hij heeft zo hard gewerkt. Eigenlijk zou hij vandaag maar 45 minuten spelen, maar hij had zo veel plezier op het veld dat hij de hele wedstrijd kon volmaken. Het is echt een opluchting om hem zo vrij te zien spelen."

  "Ik zag dat hij deze week op training eindelijk weer plezier had op het veld. Ik heb hem voor de match gezegd dat hij ook zo moest proberen te spelen tijdens de partij. Dat is gelukt en hij wordt meteen beloond met twee doelpunten. Dit zal heel veel voor hem betekenen."