• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Klopp: "Ik geloof niet dat het seizoen van Origi voorbij is"

  Origi incasseerde woensdag tegen Everton een drieste trap op zijn enkel.

  Geruststellend nieuws uit Liverpool: na de schandalige tackle op zijn enkel zal Divock Origi dit seizoen toch nog in actie kunnen komen. "De blessure is ernstig", vertelde Liverpool-coach Jürgen Klopp op een persconferentie. "Maar ik geloof niet dat zijn seizoen voorbij is."

  Tegen Everton werd Divock Origi van het veld getrapt na een misselijkmakende tackle van Funes Mori, die onstuimig doortrapte op de enkel van de Liverpool-spits.

  Eventjes werd er gevreesd dat Origi een kruis mocht maken over de rest van het seizoen, maar die doemgedachte veegde Jürgen Klopp vandaag van tafel.

  "We zullen er alles aan doen om ervoor te zorgen dat Origi's seizoen niet voorbij is", vertelde Klopp tijdens zijn persbabbel. "Maar we zullen ook geen risico's nemen."

  "Over Origi's toestand wil ik voorlopig niet veel zeggen. Het enige wat ik kan meedelen is dat zijn blessure ernstig is."

  "Maar waarom zouden we verkondigen dat Origi's seizoen voorbij is, als we er nog altijd een beetje in geloven dat hij nog enkele wedstrijden zal kunnen spelen?"