• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  De Bruyne: "Mijn zoon komt op de eerste plaats, maar voetbal is mijn leven"

  Kevin De Bruyne met zijn zoontje Mason Milian.

  In het Vier-programma Duivelse Vrouwen gaat Katrin Kerkhofs, mevrouw Dries Mertens, op bezoek bij enkele Rode Duivels. In de eerste aflevering nestelt ze zich in het spoor van Kevin De Bruyne (24) en zijn partner Michèle. Bekijk hier enkele fragmenten.

  "Als ik thuis ben, heb ik graag dat Michèle er is"

  Kerkhofs bezoekt De Bruyne en zijn partner Michèle een eerste keer in Duitsland, bij zijn ex-club Wolfsburg. Michèle is De Bruyne op 19-jarige leeftijd gevolgd naar Duitsland. "Dat zij me heeft moeten volgen? Ik heb het zelf ook allemaal gedaan, al is het natuurlijk mijn droom", zegt De Bruyne.

  Leven in Engeland met de paparazzi

  Kevin De Bruyne heeft zijn toptransfer naar Manchester City gerealiseerd, maar moet dus samen met Michèle een nieuw leven opbouwen in Engeland. Wat denkt de partner van De Bruyne over het Engelse voetballeven en de WAG-cultuur?

  Papa De Bruyne over zijn zoontje

  Kevin en Michèle verwelkomen begin maart hun zoontje Mason Milian. Hoe voelt De Bruyne zich als jonge vader? "Mijn zoon een eerste keer vastpakken, dat was het meest onwennige moment. Je hebt het gevoel dat je je kindje kunt breken."

  "Als ik kwaad ben en mijn zoontje zie, dan vergeet ik alles"

  Met een toptransfer naar Manchester City en een gezinnetje loopt alles op wieltjes voor De Bruyne. "Mijn zoontje komt voor de rest. Ook voor voetbal? Ik zet ze samen. Voetbal is mijn leven. Mason komt op één, maar voetbal blijft mijn job."

  "Dries, mag ik een foto?"

  Leven met een bekende voetballer, het is niet altijd een pretje. Een avondje uit met Dries Mertens, betekent een avondje uit met Dries Mertens en de fans van Napoli.