• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Aston Villa: slechtste ploeg van Premier League heeft beste terreinverzorgers

  Dit team zorgt week na week voor een onberispelijke grasmat.

  Aston Villa zakt op het einde van het seizoen naar de Engelse tweede klasse. Aan de onderhoudsploeg van de grasmat van Villa Park zal het echter niet gelegen hebben. De terreinverzorgers van de club uit Birmingham kregen namelijk de prijs van beste "Grounds Team" van de Premier League.

  "We zijn dolblij met deze prijs", vertelt terreinverantwoordelijke Paul Mytton, de baas van een vierkoppige ploeg, op de website van Aston Villa. "Het is een beloning voor het team dat hier heel wat inspanningen voor levert. Ze hebben bovendien echt oog voor detail, daar wil ik hen graag voor bedanken."

  De winnaar van de "Barclays Premier League Grounds Team of the Year" wordt gekozen door scheidsrechters, matchafgevaardigden en een "veldcomité".

  De ex-club van Rode Duivel Benteke eindigt zo een seizoen om snel te vergeten met een positieve noot.