• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Preud'homme: "Ik hoop snel Engels te recupereren"

  Bjorn Engels zat in de tribune in Anderlecht en Genk.

  Michel Preud'homme hoopt dat hij zaterdag tegen Zulte Waregem al weer een beroep kan doen op Björn Engels. "Het klopt niet dat hij een spierscheuring heeft", zegt de coach van Club. De terugkeer van Engels zou het eventuele verlies van Poulain kunnen opvangen.

  Club Brugge liep niet alleen tegen een zware nederlaag aan in Genk, het liep ook averij op. Benoit Poulain viel nog voor de rust uit met een enkelblessure (foto). Het is nog niet geweten hoe lang de Franse centrale verdediger buiten strijd zal zijn.

  "We hebben de pech dat we Poulain verliezen, hij is met zijn ervaring toch een leider. Maar ik hoop snel Björn Engels te recupereren", zegt Michel Preud'homme.

  Engels ontbrak door een blessure tegen Anderlecht en Genk. "Maar het klopt niet dat hij een spierscheuring heeft opgelopen. Door een kniestoot zijn enkele spiervezels gescheurd, maar hij is geen vier of vijf weken out. Ik hoop dat hij zaterdag kan meedoen."

  Zaterdag ontvangt Club Brugge Zulte Waregem in het eigen Jan Breydelstadion. Na de 0 op 6 tegen Anderlecht en Genk moet Club punten pakken.