• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Klopp over blessure Origi: "Hij kon nog lachen na de wedstrijd"

  Divock Origi werd na de rust van het veld geschopt.

  Video player inladen ...
  0 / 0
  Liverpool heeft woensdag stadsrivaal Everton in de pan gehakt in de Merseyside Derby. De blessure van Divock Origi was wel een domper op de feestvreugde. "Het is nog te vroeg om iets te zeggen over de ernst van de blessure", zegt coach Jürgen Klopp.

  Divock Origi zette Liverpool op het goeie spoor door vlak voor de rust de 1-0 binnen te koppen. Maar al vroeg in de tweede helft moest de Rode Duivel van het veld na een misselijkmakende tackle van Funes Mori, die vol doorging op de enkel van Origi.

  De blessure van de Rode Duivel kwam uiteraard ook ter sprake op de persconferentie na de wedstrijd. "Ik had de beelden tot nu nog niet gezien. Het werpt eerlijk gezegd een donkere schaduw over de wedstrijd", sprak Liverpool-coach Jürgen Klopp.

  "Als je met 4-0 wint, zou het alleen maar over de overwinning mogen gaan, maar nu gaat het ook hierover. Over de ernst van de blessure is het momenteel nog te vroeg om iets te zeggen."

  "Na het zien van de foto's dacht iedereen dat Divock zijn enkel gebroken zou zijn, maar dat is niet het geval. Ik heb Divock nog gezien in de medische ruimte en hij was aan het lachen. Zijn enkel is verstuikt en onderzoek zal moeten uitwijzen of zijn ligamenten geraakt zijn."

  VIDEO: het doelpunt en de blessure van Origi