• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Genk-Club: de ongelukkige Meunier, de kussende Bailey en wat deed Refaelov?

  Thomas Meunier speelde een ongelukkige wedstrijd.

  Racing Genk heeft Club Brugge gisteren een ferme tik uitgedeeld. De match viel om verschillende redenen op: zo speelde Meunier een hoogst ongelukkige wedstrijd met knullig balverlies bij de 2-0 en een owngoal bij de 3-0. Maar zag u ook Bailey al feestend kussen en het gebaar van Refaelov? Wat bedoelde de Israëliër daarmee?

  Meunier: betrokken bij 3 tegengoals, maakte de 4-2

  Thomas Meunier beleeft niet zijn beste week als voetballer. Zondag werd hij al met de vinger gewezen, omdat hij de buitenspelval ophief bij de fase waaruit Tielemans de enige goal in Anderlecht-Club maakte. En gisteren had de Club-verdediger een voet in drie tegengoals: hij trapte de bal in de voeten van Ndidi, die met een wereldgoal de score opende, hij leidde met knullig balverlies de 2-0 in en hij liep een bal van Buffel in doel bij de 3-0. Een beetje balsem op de wonde was zijn mooie 4-2, maar daar kocht hij of Club niets mee.

  Video player inladen ...

  Bailey feest al kussend

  Leon Bailey is - al een heel seizoen - een van de smaakmakers bij Genk. Na de match ging hij high fives uitdelen met de fans, maar twee vrouwelijke supporters kregen kussen van de Jamaicaan.

  Video player inladen ...

  Het gebaar van bankzitter Refaelov?

  Lior Refaelov werd net als Bjorn Engels node gemist tegen Anderlecht. Engels ontbrak nog in Genk, Refaelov zat op de bank. Na de rust moest de Israëliër zich gaan opwarmen, maar hij viel niet in en belandde weer op de bank. Net na het affluiten stond hij in trainingspak langs de lijn en maakte hij een gebaar: om aan te geven dat hij nog last heeft van een blessure of omdat hij iemand wil duidelijk maken wat hij ervan vindt?

  Video player inladen ...

  En de fraaie 1-0 van Ndidi hebt u wellicht al gezien

  Video player inladen ...