• home
 • video
 • pas verschenen

  Spirou Charleroi: "Transfer McCrea gaat niet door"

  Javon McCrea zal niet te bewonderen zijn in een truitje van Spirou Chareloi.

  De overgang van de Amerikaan Javon McCrea naar Spirou Charleroi gaat dan toch niet door. Dat werd woensdag bevestigd door de club. Medische testen wezen uit dat McCrea onvoldoende fit is voor een transfer.

  Vorige week had Spirou Charleroi met de komst van McCrea en de Zweed Lindqvist twee inkomende transfers gerealiseerd. De club uit de Belgische hoogste klasse ziet nu dus één transfer in het water vallen.

  "Hij slaagde niet in zijn medische testen, die uitgevoerd werden bij twee dokters. Het dossier dat de club voor aanvang kreeg bleek veel te optimistisch en hield geen rekening met de fysieke paraatheid van de spelers. Hierdoor zien wij ons genoodzaakt de transfer af te blazen", weet Charleroi te vertellen.