• home
 • video
 • pas verschenen

  Manuel Neuer verlengt zijn contract bij Bayern München tot 2021

  Neuer poseert met een toepasselijk shirt.

  De Duitse recordkampioen Bayern München heeft met Manuel Neuer één van zijn sterkhouders voor lange tijd vastgelegd. De 30-jarige doelman heeft zijn contract met twee seizoenen laten verlengen.

  Neuer kwam in 2011 over van Schalke 04 en groeide in geen tijd uit tot een van de absolute sterkhouders bij de Duitse topclub. Zijn in 2016 aflopende contract werd in 2014 al eens verlengd tot eind 2019, nu worden daar nog twee seizoenen aan toegevoegd.

  Met Bayern heeft de topgoalie drie Duitse titels, drie Duitse bekers, de Champions League en het WK voor clubs gewonnen. Een vierde titel kan Bayern nauwelijks meer ontgaan en de club plaatste zich dinsdag ook voor de finale van de DFB-Pokal. Daarnaast staat Bayern in de halve finale van de Champions League, waar het het tegen het Atletico Madrid van Yannick Carrasco opneemt.

  Eerder verlengde de Duitse landskampioen al de contracten van onder meer Thomas Müller, Jérôme Boateng, Javi Martínez en David Alaba.

  Tweet: