• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Roma-coach: "Heb geen probleem met Totti, maar ik zoek 5 nieuwe Totti's"

  Gaat het de verkeerde kant op tussen Totti en Spalletti?

  Francesco Totti en Luciano Spalletti zijn niet de beste vrienden, al doet de Roma-coach zijn uiterste best om het tegendeel te bewijzen. "Ik heb nog enkele Totti's nodig om een betere ploeg te hebben", zegt Spalletti.

  Volgens enkele Italiaanse media kwam het afgelopen zondag opnieuw tot een confrontatie tussen trainer Luciano Spalletti en Roma-boegbeeld Francesco Totti.

  Roma liet punten liggen op het veld van Atalanta, iets wat voor Spalletti niet door de beugel kon. "Worden jullie zulke resultaten dan zelf niet beu? Jullie hebben al jaren niets meer gewonnen", zou hij volgens de Italiaanse pers zijn spelersgroep toegeschreeuwd hebben.

  Francesco Totti, die tegen Atalanta voor de late gelijkmaker had gezorgd, kon niet lachen met die opmerking. Maar op een persbabbel minimaliseerde Spalletti het nieuwe incident. "Ik heb geen probleem met Totti. We hebben maandag alles uitgeklaard."

  Voor Totti is het een seizoen in mineur. De Italiaan aast op een contractverlenging, maar niet iedereen bij Roma lijkt nog overtuigd van de fysieke paraatheid van de 39-jarige Totti.

  "Totti heeft met Roma geschiedenis geschreven. Ik probeer 4 à 5 nieuwe Totti's te vinden, want ik heb zulke spelers nodig om een betere ploeg te hebben", klonk het vandaag bij Spalletti, die Totti amper laat spelen.

  "Maar ik zoek ook nieuwe Totti's, aangezien deze Totti zijn stempel niet meer zo hard op een match kan drukken."