• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Feestje na degradatie levert Agbonlahor schorsing op

  Het is een seizoen in mineur voor Aston Villa.

  Het verhaal van Gabriel Agbonlahor (29) bij Aston Villa lijkt geschreven. De Engelse club heeft de aanvaller geschorst, omdat hij na de degradatie van afgelopen weekend een stevig feestje gebouwd zou hebben.

  Gabriel Agbonlahor zit al een tijdje op een zijspoor bij Aston Villa. De Engelse aanvaller, die drie selecties met de nationale ploeg heeft verzameld, kon zijn kwaliteiten dit seizoen nog niet op het veld tonen.

  Agbonlahor, die sukkelt met overgewicht, kreeg vorige week van Aston Villa een individueel programma opgelegd. De spits maakte zaterdag de trip naar Manchester United, waar Aston Villa zekerheid kreeg over de degradatie, dus niet mee.

  De Engelse krant The Sun publiceerde echter foto's van Agbonlahor, die enkele uren na de degradatie een stevig feestje bouwde met enkele vrouwen en lachgas.

  Aston Villa kan niet lachen met het zoveelste incident en heeft zijn speler geschorst. Er zal ook een intern onderzoek opgestart worden.