• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Antwerp-fans plaatsen zoekertje: "Gezocht stadion voor 15.000 man"

  Waar vindt zondag Union-Antwerp plaats?

  Union-Antwerp mag komende zondag niet in Union gespeeld worden uit veiligheidsoverwegingen. Ook de Antwerp-fans, die reikhalzend uitkijken naar de titel en de bijhorende promotie naar eerste, zoeken mee naar een oplossing. Met de nodige humor: op www.2ehands.be staat een zoekertje voor een stadion.

  Antwerp kan in Union de titel pakken, als het beter doet dan eerste achtervolger Eupen. Omdat er een volksverhuizing vanuit Antwerpen verwacht wordt, geeft de burgemeester geen toestemming om in het  verouderde Marienstadion van Union te spelen.

  Er wordt naarstig gezocht naar een stadion om de Antwerp-fans te ontvangen. Ook door een zekere Sven. "Gezocht stadion om 15.000 Antwerp-supporters te ontvangen", luidt zijn ludiek zoekertje. Zijn berichtje is al meer dan 7.500 keer bekeken.