• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Tweede klasse: coach Regi Van Acker trekt naar Deinze

  Regi Van Acker staat voor een nieuw avontuur.

  Deinze heeft Regi Van Acker (60) aangesteld als nieuwe trainer voor volgend seizoen. Van Acker is de huidige coach van reeksgenoot Dessel. Bij Deinze zal hij Geoffrey Claeys opvolgen.

  Regi Van Acker tekende voor twee seizoenen in Deinze.

  De ervaren coach kan een lijvige cv voorschotelen. Van Acker was eerder aan de slag bij onder meer Kortrijk, Antwerp, Lierse, Bregenz (Oos), RS Waasland, RC Mechelen, Sint-Niklaas, Hoogstraten, Hamme en Eendracht Aalst.

  Deinze is de huidige nummer 14 in de tweede klasse, een plaats die volgend seizoen startrecht geeft in de eerste klasse amateurs. De top acht in tweede afdeling zal uitkomen in betaald voetbal 1B. Dessel staat na 30 wedstrijden op de negende plaats.