Ga naar de inhoud

meest recent

      Hasi en Clement in de clinch: "Geen kans gecreëerd? Daar wil ik op terugkomen"

       ma 18 april 2016 11:30
      Het brandje was na de persconferentie snel geblust.
      Een goede match of niet, de topper tussen Anderlecht en Club Brugge levert altijd veel stof voor discussie op. Ook nu laaiden de emoties tijdens en na de match op. Alles wat nog opviel, ziet u hier.

      Clement en Hasi bekvechten: "Ik ben het niet eens met Philippe"

      Op de persconferentie na de topper tussen Anderlecht en Club analyseerde Philippe Clement als eerste de match. Hij zag 2 tot 3 kansen voor beide ploegen. "Spijtig genoeg maken zij wel een goal en wij niet. Dat was het verschil vandaag."

      "Ik ben het niet volledig eens met Philippe", reageerde Hasi kurkdroog. "In de tweede helft creëerden zij niks." Clement was het op zijn beurt niet eens met die woorden en was er als de kippen bij om opnieuw het woord te vragen. Ook over de hoofdblessure van Praet gaf de assistent van Club nog een kleine steek onder water. "We hebben de voorbij weken gezien dat zoiets kan gebeuren", verwees hij naar de botsing tussen Kara en Essikal.

      De Cijfers
      Anderlecht Club Brugge
      1e helft2e helftTotaalStatistiek1e helft2e helftTotaal
      549Schoten (incl. geblokkeerde pogingen)6713
      123Schoten op doel101
      213Schoten naast/over (incl. paal/lat)336
      213Geblokkeerde schoten246

      De match van Preud'homme: "Allez Michel chante avec nous"

      Michel Preud'homme zat zijn laatste dag schorsing uit in de tribune. Leuk is anders als Club-trainer tussen de Anderlecht-supporters. Die trakteerden Preud'homme meermaals op "Allez Michel chante avec nous", een klassieker ondertussen op de Belgische voetbalvelden.

      De camera's hielden de Club-trainer de hele match nauwlettend in het oog. Ook in de spelerstunnel. Bekijk de match van Michel Preud'homme.

      Okaka steekt de draak met de krampen van Acheampong

      Penalty of misser van het jaar?

      Gent-speler Coulibaly wachtte tegen Oostende veel te lang om alleen voor doel de bal in een leeg doel te trappen, maar had eigenlijk een strafschop moeten krijgen. Bekijk de vreemde fase.

      Hanni moet truitje met gouden stier aantrekken van Mark Uytterhoeven

      De inworp van Bagayoko gaat helemaal mis

      Spandoek voor ongelukkige Essikal

      Zulte Waregem miste tegen Racing Genk Karim Essikal als controleur op het middenveld. De supporters van Essevee hopen op een snel herstel en staken hem een hart onder de riem met een spandoek.

      Het was druk voor de aftrap in het Waasland

      Veel (schoon?) volk voor de aftrap van Waasland-Beveren en Kortrijk. De spelers van de thuisploeg werden niet alleen begeleid door kinderen, ook de finalisten van een lokale miss-verkiezing waren van de partij.

      Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.