• home
 • video
 • pas verschenen

  Danny mist weer groot toernooi met kruisbandletsel

  Danny kan Portugal niet helpen op het EK.

  Portugal kan op het EK niet rekenen op Danny. De middenvelder van Zenit Sint-Petersburg heeft een kruisbandletsel opgelopen en mist voor de derde keer op een rij een toernooi met Portugal.

  Danny (32) heeft in het competitieduel tegen Spartak Moskou de voorste kruisband van zijn rechterknie gescheurd en ligt zo'n 8 à 9 maanden in de lappenmand. Zenit moet het in de titelstrijd in Rusland dus zonder zijn aanvoerder stellen.

  De 36-voudige international moet meteen ook een kruis maken over het EK. Het is niet de eerste keer dat Danny moet passen voor een groot toernooi. In 2012 miste hij het EK met een kruisbandblessure, op het WK in 2014 zat hij niet in de Portugese selectie.

  Steunbetuiging van Witsel op Instagram