• home
 • video
 • pas verschenen

  Odoi haalt zwaar uit: "Jammer dat fans voor zo'n match naar stadion kwamen"

  Lokeren klopte gisteren op de valreep Sint-Truiden. Denis Odoi kon na de teleurstellende wedstrijd zijn ontgoocheling niet verbergen bij de Sporza-microfoon. "Als we onze groep winnen, dan is dat een groter mirakel dan de titel van AA Gent", zegt Odoi.

  "Het was een draak van een match", opende Denis Odoi zijn analyse. "Het is jammer voor de supporters dat ze voor zo'n wedstrijd naar het stadion gekomen zijn. Het is terecht dat ze niet tevreden waren. Het was te weinig van ons, of van sommige spelers."

  "Na de rust kwamen we wel gretig uit de kleedkamer, want we beseften dat we te weinig gebracht hadden en wilden aan de supporters tonen dat we er iets van wilden maken."

  Maar de wedstrijd verwaterde al snel opnieuw. "Ik denk dat sommige spelers fysiek onvoldoende zijn en dan is het normaal dat je na 70 minuten stilvalt."

  "Of het moeilijk is om je mentaal op te laden voor Play-off II? Dat is niet evident. Maar laten we eerlijk zijn: bij sommige spelers was het in januari al moeilijk om zich op te laden."

  "Het is aan andere mensen om daar conclusies uit te trekken", zegt Odoi, die met Lokeren wel nog groepswinnaar kan worden in groep B. "Ik meen het oprecht: als we die groep winnen, dan is dat een groter mirakel dan de titel van AA Gent."