• home
 • video
 • pas verschenen

  Kim Clijsters en Brian Lynch hebben heuglijk nieuws: "3e kindje is onderweg"

  Kim Clijsters en Brian Lynch hebben al Jada en Jack.

  Ex-tennisster Kim Clijsters en basketbalcoach Brian Lynch hebben via een tweet de komst aangekondigd van een broertje of zusje voor Jada en Jack.

  Clijsters maakte van een eerste afscheid in 2007 gebruik om te trouwen met Lynch, tegenwoordig coach van Limburg United, en een gezinnetje te stichten. Dochter Jada werd geboren op 27 februari 2008 en is nu 8 jaar. 

  Ze maakte nog een geslaagde tenniscomeback met meer grandslamzeges dan ervoor. Jada was er getuige van. Nadat ze in 2012 definitief gekapt was met de tennissport, kwam op 18 september 2013 zoon Jack het gezin vergroten. Hij is nu 2,5 jaar. En straks komt er dus nog eentje bij voor Clijsters (32) en Lynch (37).