• home
 • video
 • pas verschenen

  Getrouwde skikampioene Anna Fenninger keert terug als Anna Veith

  Anna Veith is regerend olympisch kampioene op de Super-G.

  Zoek in het alpineskiën niet langer naar Anna Fenninger. De Oostenrijkse skikampioene neemt op de piste de naam aan van haar kersverse echtgenoot. Afwachten of Anna Veith even veel succes zal behalen onder haar nieuwe naam.

  De Oostenrijkse skivedette Fenninger stapte gisteren in het huwelijksbootje met Manuel Veith, een voormalige snowboarder. "Wanneer ik terugkeer op de piste, zal ik dat doen als Anna Veith", kondigde ze op Facebook aan.

  Fenninger is tweevoudig laureate van de algemene wereldbeker en heeft ook drie wereldtitels op haar palmares. Daarnaast is ze regerend olympisch kampioene op de Super-G. De Oostenrijkse zag dit seizoen in rook opgaan door een zware knieblessure.