• home
 • video
 • pas verschenen

  Jonge fan vraagt en krijgt shirt van Dejaegere

  Mattijs en zijn idool Brecht Dejaegere hebben mekaar ontmoet.

  AA Gent-speler Brecht Dejaegere heeft woord gehouden. Voor de match tegen KV Oostende gaf hij zijn 14-jarige fan Mathijs een truitje. "Ik ben heel blij om Mattijs zo gelukkig te zien", zei Dejaegere.

  "Brecht, mag ik je shirt?"

  Een maand geleden lanceerde Brecht Dejaegere een oproep. Hij wilde graag weten wie de jonge supporter was die zijn truitje wou. "Brecht, mag ik je shirt", stond op het bordje te lezen.

  "Blij om Mattijs zo gelukkig te zien"

  Via Twitter kwam Brecht Dejaegere uit bij de 14-jarige Mattijs Haerens. De geblesseerde speler van Gent nodigde hem uit via Facebook. Gisteren ontmoetten ze mekaar voor de poorten van de Ghelamco Arena. Matthijs kreeg een truitje van zijn idool.

  "Ik ben heel blij om Mattijs zo gelukkig te zien", zei Dejaegere, die met een stevige brace rond zijn rechterknie naar Gent-Oostende (2-0) ging kijken. De flankaanvaller viel vorige maand uit op trainingskamp in Spanje.