• home
 • video
 • pas verschenen

  Van Gaal: "Januzaj werkt aan zijn terugkeer"

  Adnan Januzaj is al een tijdje out.

  Hoe zou het nog zijn met Adnan Januzaj? Rond de Rode Duivel is het al een tijdje bijzonder stil, maar Manchester United-trainer Louis van Gaal heeft laten weten dat zijn aanvaller binnenkort weer op het veld kan staan.

  Adnan Januzaj (21) sprokkelde eind februari tegen Arsenal zijn laatste minuten bij het A-elftal van Manchester United. De Rode Duivel sukkelt sinds zijn terugkeer afgelopen winter naar Engeland met enkele kwaaltjes.

  Ook bij de beloften heeft Januzaj zich al enkele weken niet meer kunnen tonen door blessures. Maar volgens de technische staf van Manchester United kan Januzaj binnenkort zijn wederoptreden vieren.

  "Adnan is momenteel nog geblesseerd", vertelt United-coach Louis van Gaal. "Het is een oude blessure. Maar hij zit in zijn herstelperiode en staat al weer op het veld. Hij werkt dus aan zijn terugkeer."