Uitgeregende topper Tubeke-Eupen krijgt geen winnaar

vr 15 april 2016 22:37
Een hevig onweer verstoorde de wedstrijd.
De topper tussen Tubeke en Eupen heeft geen winnaar opgeleverd. Tubeke kon zijn voorsprong na een regenonderbreking niet vasthouden. In het klassement deelt Eupen de leiding met Antwerp, Tubeke wordt derde.

Tubeke en Eupen speelden met open vizier en dat leverde een aangename eerste helft op. Vooral Eupen verzamelde enkele uitstekende kansen, maar de bezoekers kregen het deksel op de neus: Di Stefano zette na 33 minuten de 1-0 op het scorebord met een heerlijke streep.

Na de pauze verwaterde het spel, ook al omdat een hevig onweer het veld had herschapen in een modderpoel. De wedstrijd werd zelfs eventjes stopgezet, maar na de onderbreking kon Hackenberg in de slotfase aan de tweede paal de gelijkmaker in doel glijden.

Tubeke - Eupen: 1-1

Doelpunten: Di Stefano 1-0, Hackenberg 1-1