• home
 • video
 • pas verschenen

  Hazard weer fit: "Ik wil op mijn best zijn op het EK"

  Eden Hazard is blij om terug te kunnen voetballen.

  Eden Hazard heeft de trainingen hervat. De aanvaller van Chelsea was iets meer dan een maand out door een een hardnekkige blessure aan zijn heup. In een interview met de Waalse regionale tv-zender Antenne Centre Télévision geeft de Rode Duivel meer uitleg over zijn terugkeer.

  Tijdens de Champions League-match Chelsea-PSG van 9 maart blesseerde Hazard zich aan zijn heup. Een blessure waar hij dit seizoen al vaker last van had. Een dikke maand later heeft Hazard er vertrouwen in om er een goed einde van het seizoen van te maken.

  "Nu ik weer een paar keer getraind heb is de honger groot om terug op het terrein te staan. Ik heb af en toe nog wat last van mijn heup, maar het is een kwestie van doorbijten", vertelt een gemotiveerde Hazard.

  Na een mager seizoen bij Chelsea kijkt Hazard uit naar het EK: "Ik wil eerst en vooral weer matchen voor Chelsea spelen. Dit heb ik nodig om mijn beste vorm te bereiken voor de match tegen Italië (13 juni). Ik zal er alles aan doen om op mijn best te zijn op het EK."

  "Geblesseerd aan de kant staan is niet leuk, maar het geeft je wel de kans om je lichaam de nodige rust te gunnen. Maar nu ben ik vooral ongeduldig om weer op het terrein staan en uiteraard doelpunten te maken." Wanneer Hazard opnieuw in actie komt is nog niet duidelijk.

  Chelsea speelt dit weekend thuis tegen Manchester City.