• home
 • video
 • pas verschenen

  Vincent Kompany: "Mooi verjaardagscadeau"

  Kevin De Bruyne schrijft geschiedenis met Manchester City.

  De geblesseerde City-kapitein Vincent Kompany is in de wolken met de kwalificatie van zijn team voor de halve finales van de Champions League. En dat twee dagen na zijn 30e verjaardag. Doelpuntenmaker Kevin De Bruyne krijgt alle lof op de sociale media. De Manchester City-fans zingen uit volle borst: "Oh, Kevin De Broane!"

  Manchester City staat voor het eerst in de halve finales van de Champions League, met dank aan Kevin De Bruyne. Na zijn doelpunt in de heenmatch (2-2) scoorde hij ook gisteravond in de terugmatch (1-0). Een kwartier voor tijd plaatste De Bruyne de bal mooi in de hoek.

  Aanvoerder Vincent Kompany en zijn vrouw/City-fan Carla zijn hem dankbaar. Ook Greg Van Avermaet is onder de indruk van De Bruyne, net als vele anderen:

  "Oh, Kevin De Broane!"

  Kevin De Bruyne heeft zich in geen tijd tot publiekslieveling ontpopt bij Manchester City. De fans zingen zijn naam uit volle borst.