• home
 • video
 • pas verschenen

  Mignolet: "Penalty's tegen Dortmund? Daar denk ik nog niet aan"

  Mignolet werd in de heenmatch geklopt door Hummels.

  Liverpool en Borussia Dortmund vechten morgenavond voor een plaats in de halve finales van de Europa League. "We kunnen de heenmatch eigenlijk negeren. Morgen volgt er een nieuwe start", voorspelt Liverpool-coach Jürgen Klopp.

  Simon Mignolet vergezelde vanmiddag zijn coach Jürgen Klopp op het perspraatje voor de tweede clash met Borussia Dortmund. Liverpool beschikt na de 1-1 uit de heenmatch over de beste papieren.

  "We kijken uit naar de ontmoeting met Dortmund", zegt Mignolet. "Het wordt een geweldige wedstrijd. We hebben in Duitsland goed gespeeld en morgen moeten we de klus klaren."

  Mignolet rekent op de steun van de fans. "In Dortmund was de sfeer al goed, maar ik ben er zeker van dat onze supporters dat morgen ook zullen doen. En penalty's, daar denk ik nog niet aan. We proberen gewoon te scoren en te winnen."

  Jürgen Klopp: "Ik denk niet dat we onder druk staan. We hebben een geweldige kans en willen doorstoten. We kunnen wel beter spelen dan in de heenmatch."

  Ook Klopp ziet een sleutelrol voor de supporters. "Onze supporters zijn een grotere troefkaart dan dat uitdoelpunt van vorige week. We kunnen de heenwedstrijd eigenlijk negeren. Morgen volgt een nieuwe start."