• home
 • video
 • pas verschenen

  Giants sturen spoorloze topscorer de laan uit

  Exit Kwame Vaughn in de Lotto Arena.

  Basketbalteam Antwerp Giants heeft omwille van disciplinaire redenen afscheid genomen van topscorer Kwame Vaughn. Kevin Dillard is zijn vervanger bij de havenploeg.

  Kwame Vaughn out

  Met 18,3 punten per wedstrijd groeide Kwame Vaughn dit seizoen uit tot de sterkhouder van de Antwerp Giants. Na de uitschakeling in Europa liet de 25-jarige Amerikaan even niks van zich horen. Het bestuur van de Giants beëindigde het contract met Vaughn omwille van disciplinaire redenen.

  Kevin Dillard in

  Als vervanger voor Kwame Vaughn hebben de Giants Kevin Dillard naar Antwerpen gehaald. De 26-jarige Amerikaanse spelverdeler komt over van het Griekse Appolon Patras. Met 18,6 punten was hij topschutter in de Griekse competitie.

  Antwerp Giants - Okapi Aalstar vanavond

  Vanavond ontvangen de Antwerp Giants Okapi Aalstar in de competitie. Zondag volgt een thuisduel tegen Charleroi. Het bestuur van de Giants rekent op twee overwinningen voor een gunstige positie in de competitie.