• home
 • video
 • pas verschenen

  "Zo slecht is mijn seizoen niet", grijnst Ronaldo na drieklapper

  Pepe maakt Ronaldo zwanger na de 3-0 tegen Wolfsburg.

  Cristiano Ronaldo heeft Real Madrid op eigen houtje naar de halve finales van de Champions League geloodst. De statistieken van het fenomeen in het kampioenenbal zijn indrukwekkend. "Ik zou mijn record ontzettend graag verbeteren", gaf Ronaldo aan na de zege tegen Wolfsburg.

  "Magische avond"

  Cristiano Ronaldo heeft gisteravond de critici lik op stuk gegeven met drie doelpunten in de Champions League tegen Wolfsburg. "Zo slecht is mijn seizoen dan toch niet", grijnsde hij na de 3-0-overwinning van Real Madrid.

  "Dit was niet mijn allerbeste, maar wel een van mijn beste matchen in Europa. Ik had gezegd dat het een magische avond zou worden en zo geschiedde ook. We speelden vol overgave en konden rekenen op de steun van de supporters."

  "Ik kan kritiek verdragen, maar ik blijf me vastpinnen op de cijfers. Daar ben ik erg blij mee. En het seizoen is nog niet afgelopen. Ik kan nog beter."

  Met 16 doelpunten in een Champions League-seizoen heeft Ronaldo zijn record in het vizier. Twee seizoenen terug, toen Real voor de tiende keer de beker in de lucht mocht gooien, scoorde hij 17 keer.

  "Ik zou mijn record ontzettend graag verbeteren. Doelpunten maken zit in mijn DNA. Ik wil blijven scoren voor het team."

  Twee goals in twee minuten

  Indrukwekkende statistieken

  Pepe maakt Ronaldo zwanger