• home
 • video
 • pas verschenen

  Souvenirs uit de Hel: een blaar en een schijfrem

  Iljo Keisse werkte zich zondag in het zweet voor Tom Boonen.

  Iljo Keisse zal zich de kasseien van Parijs-Roubaix nog even herinneren. De Quick-Step-renner heeft een stevige blaar op zijn rechterhand opgelopen na de tocht door de Hel van het Noorden. Bij Francisco Ventoso was de schade groter. De Spanjaard kreeg een schijfrem in zijn been en moest geopereerd worden.

  Iljo Keisse werkte zich zondag in het zweet. Hij dokkerde zondag over de kasseien voor Tom Boonen. De noeste arbeider bolde uiteindelijk als 115e binnen in Roubaix, op 18'30" van zijn kopman, met een stevige blaar op zijn rechterhand.

  Schijfrem in been

  Ook de Spanjaard Francisco Ventoso raakte zondag gewond. De renner van Movistar liep een diepe snijwonde op in zijn linkerbeen door een schijfrem van een andere renner. De 33-jarige Spanjaard moest onder het mes na Parijs-Roubaix.

  "De operatie is goed verlopen", laat Ventoso weten op Twitter. "Bedankt voor de steun. Hopelijk zit ik snel weer op de fiets."