• home
  • video
  • pas verschenen

    Orica maakt knap filmpje over Roubaix: "Kun je dat geloven? Mat won"

    Laurenzo Lapage (l) in de eerste volgauto achter Haymann.

    Mathew Hayman heeft Orica-GreenEdge zondag een hoogdag bezorgd. De Australische ploeg vatte de emotionele dag samen in een filmpje van 20 minuten achter en voor de schermen. Het eerste en laatste woord is natuurlijk voor de winnaar. Onderweg krijgt ploegmaat Jens Keukeleire de kasseitrofee ook even in zijn handen.

    Onze landgenoot Laurenzo Lapage zat als ploegleider in de eerste volgauto van Orica en moedigde onderweg Hayman constant aan. De spanning was te snijden en de vreugde-uitbarsting was enorm: "In de laatste kilometers waren we al blij dat we een top 5 hadden. Dat hij won was helemaal te gek. Het hele peloton gunt hem deze zege."