• home
 • video
 • pas verschenen

  Kompany traint weer met ploegmaats, PSG komt te vroeg

  Vincent Kompany was een maand out, alweer met zijn kuit.

  Nadat hij een maand geleden nog maar eens uitgevallen was met een kuitblessure, heeft City-kapitein Vincent Kompany weer met zijn teammaats getraind. De clash van morgen thuis tegen PSG in de Champions League komt wel nog te vroeg.

  Kompany en zijn kuiten, het is al een heel seizoen kommer en kwel. Half maart viel de Rode Duivel tegen Dinamo Kiev uit, al voor de derde keer dit seizoen, de 14e keer sinds zijn komst naar Engeland in 2008.

  Maar de verdediger, die het voorbije weekend zijn 30e verjaardag vierde, werkte vanochtend weer een groepstraining af. Hij staat dus voor een zoveelste rentree.

  Zijn terugkeer zal wel niet voor morgen zijn, in de clash tegen Paris Saint-Germain in kwartfinales van de Champions League. City heeft een interessante 2-2 meegenomen uit Parijs.

  City-coach Pelligrini liet er geen twijfel over bestaan. "Vincent is nog geen 100%. Het is onmogelijk dat hij morgen speelt." Mogelijk is de terugkeer van Kompany dus zaterdag, op bezoek bij Chelsea.