• home
 • video
 • pas verschenen

  OHL: "Geviseerde spelers overwegen een klacht in te dienen"

  Hoe gaan ze bij OHL om met al de geruchten?

  OH Leuven heeft vrijdagavond gereageerd op de aantijgingen van gokkende spelers in de A-kern. De betrokken spelers hebben de geruchten ontkend.

  "Enkele dagen geleden ving de club geruchten op dat er door spelers van OHL gegokt zou worden op voetbalwedstrijden. Over welke wedstrijden en op welk niveau is niet duidelijk, maar het zou niet over wedstrijden van OHL in de Jupiler Pro League gaan", laat de club weten.

  "De spelers die in de pers geviseerd worden, ontkennen in elk geval elke betrokkenheid en overwegen strafklacht in te dienen tegen de journalisten die hun goede naam in diskrediet brengen."

  De zaak komt hoe dan ook erg ongelegen voor OH Leuven. De club staat met nog drie speeldagen voor de boeg op de laatste plaats en kan dus al haar energie gebruiken in de strijd om het behoud. Zaterdagavond om 18u krijgt OHL het bezoek van KV Oostende.