• home
 • video
 • pas verschenen

  De Bruyne werkt al zonder kniebrace aan terugkeer

  Kevin De Bruyne wil zo snel mogelijk weer op het veld staan.

  Kevin De Bruyne is vastberaden om zich zo snel mogelijk weer naar een plek in het basiselftal van Manchester City te knokken. Hij moet in elk geval geen kniebrace meer dragen en kan dus een versnelling hoger schakelen in de gymzaal.

  Kevin De Bruyne viel in de halve finale van de League Cup tegen Everton uit met een knieblessure. Onderzoeken toonden aan dat hij kleine scheurtjes in zijn knie en enkel had opgelopen.

  De Bruyne staat vermoedelijk tien weken aan de kant, maar zijn trainingsarbeid toont dat hij intensief werkt aan zijn terugkeer. De finale van de League Cup tegen Liverpool moet hij zondag wel nog missen.

  De Bruyne geeft alles in de trainingszaal: