• home
 • video
 • pas verschenen

  VIDEO met Filip Joos: "Onwaarschijnlijk, schandalig, een regelrechte schande"

  Acheampong kan het niet geloven. Hij krijgt een fout tegen.

  Arnold Hunter speelde een hoofdrol in de Europese wedstrijd tussen Anderlecht en Olympiakos. De scheidsrechter uit Noord-Ierland stapelde de flaters op in de Europa League. Eerst hield hij een rode kaart op zak na een fout op Acheampong, daarna wees hij onterecht naar de stip voor Olympiakos en tot slot hield hij het bij geel voor een torpedo op Djuricic. Bekijk hieronder de video's met het live-commentaar van Filip Joos.

  Geen rood voor Olympiakos

  Na vijf minuten snelt Acheampong weg. De kleine Ghanees van Anderlecht wordt neergehaald, maar daar ziet Hunter geen graten in. De scheidsrechter denkt niet aan een kaart, laat staan een rode. Anderlecht krijgt de vrije trap tegen.

  Wel een penalty voor de Grieken

  Hunter is de vriend van Anderlecht niet. Badji krijgt de bal tegen zijn knie en zijn hoofd, maar de Noord-Ierse melkboer heeft ook handspel gezien en wijst naar de stip. Olympiakos komt op voorsprong dankzij Fortounis (en Hunter).

  Geen hoekschop

  Anderlecht krijgt op slag van rust een hoekschop. Büttner zet zich klaar, maar voor de scheidsrechter hoeft het niet meer. Hij maakt prompt een einde aan de eerste helft.

  Slechts geel

  Het houdt niet op. Net na het uur blundert Hunter nog een keer. Djuricic wordt getorpedeerd door Botia. De Spaanse verdediger mag blijven staan. Hij krijgt slechts geel van de wedstrijdleiding.

  Hunter maakt iets goed

  Botia trapt over de bal en gaat dan neer in de 16. Daar hangt een stevig penaltygeurtje aan. Dendoncker en Anderlecht ontsnappen.

  Hunter is trending op Twitter: