• home
 • video
 • pas verschenen

  Supporters van Anderlecht raken in Athene slaags met die van Olympiakos

  Een beeld van vannacht uit de Griekse krant daypress.gr.

  Aan de vooravond van het Europa League-duel tussen Anderlecht en Olympiakos zijn in Athene, in de wijk Gazi, rellen uitgebroken tussen Belgische en Griekse supporters. De fans gooiden met stoelen, brandblussers, flessen en vuurbommetjes naar elkaar. Verschillende bars liepen schade op. De opstootjes eindigden toen de politie tussenbeide kwam.

  De gevechten werden rond 1u geleverd in de uitgaansbuurt van de Griekse hoofdstad. Ze duurden enkele minuten. Er sneuvelden heel wat ramen en er vloeide bloed. Volgens de politie waren er vier Belgische gewonden die naar het ziekenhuis moesten. De ordediensten pakten 35 hooligans op.

  Tweets over de rellen: