• home
 • video
 • pas verschenen

  Genk legt tweede Tshimanga langer vast

  Tshimanga zit in de selectie van de Belgische U19.

  Genk heeft duidelijk een boontje voor de familie Tshimanga. Holly Tshimanga, de jongere broer van Derick, heeft een contract getekend tot 2018. De 18-jarige jeugdinternational speelde nog niet voor de eerste ploeg.

  Holly Tshimanga is net als zijn oudere broer een snelle linkerflankspeler, maar speelt voorlopig nog bij de jeugd van Racing Genk. Tshimanga is de laatste jaren ook een vaak terugkerende naam bij de nationale jeugdploegen. In het begin van het seizoen maakte hij nog een van de negen doelpunten in de U19-interland tegen Liechtenstein.

  Of Holly in de voetsporen van Derick kan treden bij Genk, is nog af te wachten, maar de club bevestigt naar eigen zeggen het vertrouwen in de jongste Tshimanga en kijkt uit naar zijn verdere groei binnen de club.