• home
 • video
 • pas verschenen

  Charleroi bindt Clinton Mata vijf jaar langer aan zich

  Bayat en Mata waren zichtbaar blij met het nieuwe contract.

  Charleroi-middenvelder Clinton Mata heeft zijn handtekening gezet onder een nieuw vijfjarig contract. De 23-jarige Angolees is bezig aan zijn tweede seizoen. Algemeen directeur Mehdi Bayat deelde het heuglijke nieuws mee op Twitter.

  Clinton Mata kwam in 2014 over van tweedeklasser Eupen, maar had het aanvankelijk moeilijk om zich in de ploeg te knokken. Toch kwam de Belgische Angolees nog aan acht basisplaatsen.

  Dit seizoen kwam Mata al twaalf keer aan de aftrap voor Charleroi en wist hij ook een aantal invalbeurten mee te pikken. Nu tekent de 23-jarige middenvelder een contract tot 2020. Dat maakte algemeen directeur Mehdi Bayat bekend op Twitter.

  De tweet van Mehdi Bayat