• home
 • video
 • pas verschenen

  Afghaanse internethit met voetbaltrui van vieze tas krijgt gehandtekend truitje van Messi

  Murtaza Ahmadi is apetrots.

  Lionel Messi heeft de 5-jarige Afghaanse jongen die in januari in een zelfgemaakt truitje van de topvoetballer op Facebook verscheen een paar cadeaus gegeven. Murtaza Ahmadi mag bij zijn vriendjes voortaan met een gesigneerd shirt en een bal van Messi pronken.

  Murtaza Ahmadi werd een internethit toen hij enkele weken op de sociale media poseerde met een zelfgemaakt truitje van Lionel Messi.

  "Een vrouw die bij UNICEF werkt, zocht enkele dagen geleden contact met ons. Ze vertelde dat Murtaza een cadeau kreeg van Messi. Mijn zoon is zeer blij met de geschenkjes", zegt de vader van de jongen.

  "Het idee van het zelfgemaakte shirt kwam van zijn oudere broer Hamajun. Murtaza wou heel graag een shirt, maar we konden er geen vinden. Hamajun kwam dan met het zakje thuis en maakte er het shirt van."

  Het was UNICEF, de organisatie waarvan Messi ambassadeur is, dat ervoor zorgde dat het echte truitje en een bal van Messi bij Murtaza terechtkwamen.

  Tweets:

  De jongen enkele weken geleden op Facebook: