• home
 • video
 • pas verschenen

  Wolfsburg wordt geteisterd door blessuregolf

  Wolfsburg-coach Hecking heeft kopzorgen.

  Wolfsburg-trainer Dieter Hecking moet puzzelen. De tegenstander van Gent in de Champions League miste vandaag maar liefst elf spelers op training door blessures. Dinsdag moest Hecking zelf al thuisblijven met een griepje.

  Diego Benaglio, Bast Dost en André Schürrle zijn maar die van de elf geblesseerden vandaag bij Wolfsburg. Kopzorgen voor trainer Dieter Hecking die een team in elkaar zal moeten puzzelen voor de volgende wedstrijd, zaterdag tegen Bayern München.

  Hecking zal wel weer kunnen rekenen op Schürrle (kleine foto) die afgelopen weekend tegen Hertha Berlijn uitviel met een verrekking aan de dij. Voor Koen Casteels werd nog gevreesd, omdat de Belgische doelman last had aan zijn enkel, maar hij zou zaterdag moeten kunnen spelen.

  Ook trainer Hecking zelf werd niet gespaard. Hij moest dinsdag thuisblijven met een griepje. Voor AA Gent zal de blessuregolf bij Wolfsburg nog even mogen duren. Zij reizen op 8 maart af naar Duitsland voor de terugwedstrijd van de 8e finales in de Champions League.