• home
 • video
 • pas verschenen

  Veldkamp gelooft in de toekomst van Swings en co

  Bart Veldkamp (uiterst rechts) denkt dat de ploeg kan blijven bestaan.

  Stressless stopt als sponsor van het schaatsteam van Bart Swings, maar manager Bart Veldkamp wil de ploeg niet opgeven. De Nederlandse Belg wil met de steun van een nieuwe hoofdsponsor de ploeg zelfs uitbreiden.

  Vorige maand raakte bekend dat het Noorse meubelbedrijf Stressless na dit seizoen zou stoppen met het sponsoren van het schaatsteam van Bart Swings en co.

  De Nederlands-Belgische manager Bart Veldkamp laat dat nieuws niet aan zijn hart komen en wil de ploeg zelfs uitbreiden. "Het is de bedoeling dat het internationale gezelschap bij elkaar blijft. Als het financieel mogelijk is, ben ik sterk voorstander van een vergroting van het team."

  Veldkamp benadrukte dat de cosponsors, die voor kleding, fietsen en transport zorgen, de ploeg blijven steunen. Omdat de Winterspelen binnen twee jaar plaatsvinden, denkt Veldkamp dat bedrijven eerder dan in andere jaren overtuigd kunnen worden om te investeren in een schaatsteam.