• home
 • video
 • pas verschenen

  Mysterieuze tweet: zoon van West Ham-baas draagt shirt van Batshuayi

  Deze foto zette de zoon van West Ham-eigenaar Sullivan op Twitter.

  Trekt Michy Batshauyi binnenkort naar Engeland? Jack Sullivan, de zoon van West Ham-eigenaar David Sullivan, heeft zijn 60.000 volgers op Twitter alleszins voer voor speculatie gegeven. Hij poseerde met een truitje van de Rode Duivel.

  Het zou niet de eerste keer zijn dat Sullivan nieuws over de club op zijn account aankondigt. Zo houdt hij zijn volgers op de hoogte van blessures en schorsingen, maar de tiener kondigde bijvoorbeeld ook al als eerste aan dat Dimitri Payet zijn contract zou verlengen.

  Sinds Jack Sullivan gisteren een foto postte in het shirt van Michy Batshuayi is de deal volgens veel supporters al zo goed als rond. En daar zijn ze duidelijk blij om. De tweet werd al meer dan 450 keer geliked en meer dan 300 keer geretweet.

  De hints van Sullivan op Twitter: