• home
 • video
 • pas verschenen

  Vreven moet Charleroi-Waasland-Beveren in de tribunes volgen

  Laforge en Vreven in discussie vorige zondag.

  Waasland-Beveren-trainer Stijn Vreven moet zondag tegen Charleroi plaatsnemen in de tribunes. De Geschillencommissie legt Vreven een schorsing van 1 match op voor zijn "manifest gebrek aan respect tegenover de wedstrijdleiding en wegwerpgebaar" tegen Anderlecht.

  Stijn Vreven was het vorige zondag niet eens met de beslissing van scheidsrechter Nicolas Laforge om Milos Maric van het veld te sturen. Vreven moest van de scheidsrechter zijn zitje in de dug-out inruilen voor een plek in de tribunes, maar ging niet meteen in op dat verzoek.

  Het bondsparket wilde Vreven twee wedstrijden schorsen, maar de Geschillencommissie houdt het op een schorsing van 25 februari tot en met 2 maart. 

  Vreven zal dus enkel de match tegen Charleroi (28 februari) vanuit de tribunes moeten volgen, tegen KV Mechelen (5 maart) zal hij weer op de bank zitten.

  De Geschillencommissie legt Vreven de straf op na "een manifest gebrek aan respect tegenover de wedstrijdleiding na een wegwerpgebaar". Vreven zelf hield het op een communicatief misverstand.