• home
 • video
 • pas verschenen

  Tielemans en onbekende Moeskroen-speler in Team van de Toekomst

  Cristian Manea: van de bank bij Moeskroen naar de wereldtop?

  De Spaanse voetbalkrant Marca heeft elf spelers van 18 jaar en jonger geselecteerd die over enkele jaren de dienst zouden moeten uitmaken. Youri Tielemans krijgt - niet helemaal verrassend - een plaatsje op het middenveld. Wel opvallend is de selectie voor Cristian Manea, een Roemeense verdediger van Moeskroen.

  Youri Tielemans vormt samen met de Portugezen Renato Sanches (Benfica) en Ruben Neves (Porto) het middenveld in het team van Marca.

  Voor de rest bestaat de ploeg uit de verwachte namen, met Milan-doelman Donnarumma, Liverpool-verdediger Joe Gomez en Real-wonderkind Martin Odegaard als speerpunten.

  Veel meer wenkbrauwen zullen fronsen bij de selectie van Cristian Manea als rechtsachter. De jonge Roemeen staat op de loonlijst van Chelsea, maar hij wordt uitgeleend aan Moeskroen-Péruwelz. Veel potten kon hij daar nog niet breken. Manea speelde in 3 matchen amper 189 minuten.

  Het Team van de Toekomst volgens Marca