• home
 • video
 • pas verschenen

  McLeish (ex-Genk) vervangt Mido bij Zamalek

  De Schot Alex McLeish was vorig seizoen coach van Genk.

  De Schot Alex McLeish heeft na Genk een nieuwe job gevonden. De 57-jarige voetbaltrainer gaat aan de slag in Egypte, waar hij een oude bekende opvolgt.

  McLeish was vorig seizoen aan de slag bij Genk, waar hij al na één speeldag Emilio Ferrera kwam vervangen. Met een jonge ploeg eindigde hij zevende, net buiten de plaatsen voor Play-off I. De wegen van de twee scheidden.

  En nu loodst het voetballot McLeish naar een nieuw buitenlands avontuur. Bij Zamalek zochten ze iemand, nadat Mido alias Ahmed Hossam er eerder deze maand ontslagen was. Mido is de flamboyante ex-spits van Ajax, AA Gent, Marseille, Roma, Tottenham en Middlesbrough.

  McLeish was eerder actief bij Motherwell, Hibernian, Glasgow Rangers, de Schotse nationale ploeg, Birmingham, Aston Villa en Nottingham Forrest.