• home
 • video
 • pas verschenen

  Enthousiastelingen met lange haren of blote buik kleuren mee speeldag 27

  Zowel in Waregem als Moeskroen stonden enthousiaste supporters op het veld.

  Zoals elke week serveren wij u maandagmiddag de meest opvallende beelden van de afgelopen speeldag. Ons viel onder meer het kapsel van Mark Uytterhoeven, de "straf" voor Stijn Vreven en het doelpunt van El Ghanassy op.

  Het haar van Mark Uytterhoeven blijft maar groeien

  Bij de voorstelling van de nieuwe tribune van KV Mechelen in oktober zagen we dat opperkakker Mark Uytterhoeven al even niet meer naar de kapper was geweest (eerste video). Vier maanden later is hij er blijkbaar nog altijd niet geraakt (tweede video).

  Op het veld zorgt Mechelen voor speels voetbal (met Glenn Claes in de hoofdrol)

  Vreven wordt weggestuurd, maar wat maakt het uit?

  Waasland-Beveren-trainer Stijn Vreven werd in de eerste helft weggestuurd door scheidsrechter Laforge. Vreven leek eerst niet van plan te vertrekken, maar deed dat uiteindelijk toch. Waarom ook niet? Het verschil is op de Freethiel nihil.

  Wel een groot verschil betekende de 1-0 van Vanzo. Vooral Anderlecht-doelman Proto zal gevloekt hebben. Enkele seconden voor de goal stonden Proto en Vanzo nog wat te dollen.

  Pfaff spreekt harde taal voor Anderlecht

  El Ghanassy viert eerste goal voor Oostende tegen ex-club

  Yassine El Ghanassy staat weer tussen de mensen. Hij scoorde zijn eerste goal voor Oostende, uitgerekend tegen zijn ex-club. "Ik was eigenlijk niet van plan om te juichen, maar toen ik hoorde dat de fans van Gent me uitfloten dacht ik: "waarom niet"."

  Stadionomroeper Moeskroen zweept in bloot bovenlijf fans op

  Potje van Bailey kookt over, maar hij ontsnapt aan rood

  Witsel stapt mee het veld op van Sclessin om D'Onofrio te eren

  Ook dat nog: Sporza-journalist zakt door zijn stoel in Waregem