• home
 • video
 • pas verschenen

  Onmogelijke pot? Niet voor Ronnie O'Sullivan

  Ronnie O'Sullivan is wereldklasse.

  Wat Lionel Messi op een voetbalveld doet, doet Ronnie O'Sullivan op het groene laken. In de halve finales van de Welsh Open pakt hij uit met een sublieme actie. Het snookergenie pot een rode bal die van ons de stempel "trickshot" meekrijgt.

  Begin deze week deed Ronnie O'Sullivan ook iets opmerkelijks. Hij liet met opzet een maximumbreak van 147 liggen, omdat hij het prijzengeld te laag vond. "146 vind ik ook mooi", zei O'Sullivan.

  The Rocket klopt RoboCop

  Ronnie O'Sullivan won in de halve finales het Engels onderonsje tegen Joe Perry  met 6-3. In de finale nam hij het op tegen Neil Robertson. "Die blijft altijd ijzig kalm. Hij lijkt wel Robocop", zei O'Sullivan vooraf over de Australiër.

  Het was The Rocket die Robovop klopte. O'Sullivan won na een ijzersterke comeback. Met zeven frames op een rij boog hij een 2-5-achterstand om in een 9-5-overwinning. O'Sullivan verliet Cardiff met een vierde eindzege op de Welsh Open.